torsdag, augusti 11, 2011

Mats Arbring knaprade in på Jörgen Anehäll

Mats Arbring tog sig samman i denna omgång av Supertipset som är den 19 i ordningen. Han var väldigt framgångsrik och skrapade ihop nio poäng. Detta genom två tre poängare som han tog i matcherna Degerfors- Åtvidaberg och Ängelholm- Västerås. Övriga tre poängen kom i matcherna Jönköping- Qviding, Falkenberg- Brommapojkarna och Sundsvall- Landskrona. Nio poäng gör att han knaprar in på Jörgen Anehäll med hela fem poäng och har nu 69 poäng och är åtta poäng bakom Jörgen.

Jörgen och Jag fick samma poängskörd i denna omgång, fyra stycken mäktade vi med. Ingen av oss fick någon trea utan våra poäng kom genom fyra enpoängare. Vi båda fick poäng i matcherna Ängelholm- Västerås och Jönköping- Qviding. Jörgen tog de övriga poängen i matcherna Degerfors- Åtvidaberg och Öster- Assyriska och jag fick poäng i dessa matcher, Värnamo- Brage och Sundsvall- Landskrona. Men trots att vi tog samma antal poäng är det många poäng som skiljer oss i sammandraget. Jörgen leder med 77 poäng och jag ligger 16 poäng efter med mina 61 poäng.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring                    19,  2, 3, 9p
Jörgen Anehäll:                19,  0, 4, 4p
Nicke Grozdanovski        19,  0, 4, 4p

Jörgen Anehäll                 19, 11, 44, 77p
Mats Arbring:                  19,  9 , 42, 69p
Nicke Grozdanovski:       19,  5, 46,  61p

Inga kommentarer: