måndag, augusti 01, 2011

Bedrövlig kväll i Landskrona.

Hammarby hade ingen lyckad kväll i Landskrona och man fick åka hem till Stockholm med 0-3 i baken. Det var tredje matchen på raken utan seger och tredje matchen utan att göra ett mål. Det var egentligen rättvis seger för Landskrona som ville mer denna mörka kväll. För Bajens del ser det väldigt mörkt ut nu eftersom vi tappar mark mot topplagen. Det är sex poäng upp till kval och andraplats som ger en direktplats till allsvenskan. Fast är det någon mening att tala om allsvenskan efter att förlorat mot bottenlaget Landskrona?
Svaret måste ändå bli ett rungande Ja. Vi får inte lägga oss ner och ge upp bara för att det känns hopplöst och uppgivet i kväll. Men då gäller det att laget vaknar nu. För Hammarby har ett lag för allsvenskan på pappret men har förtvivlat svårt att få ut något av de spelarmaterial man har. Men nu gäller för spelare och ledare att se sig själva i spegeln och ge allt de 12 matcher som är kvar.

Roffe Wikströms fantastiska låt för illustrera det man känner som Bajare en sådan här kvällMATCHFAKTA:LANDSKRONA BOIS- HAMMARBY IF
3-0 (1-0)


1-0 Patrik Åström (43)
2-0 Amethyst Bradley Ralani (59)
3-0 Patrik Åström (79)

Varningar:
LBOIS
HIF: Ali Sinan Ayranci, José Monteiro De Macedo, Monday James, Marcus Törnstrand, Paulinho Guará


Domare:Lars Olsson
Publik: 3768

Inga kommentarer: