fredag, augusti 19, 2011

Har Jörgen avgjort Supertipset?

2/3 delar av Supertipset har avgjorts och Jörgen Anehäll har ett stabilt grepp över den sammanlagda tabellen. Frågan är om han inte redan har avgjort tipset trots att det återstår 10 omgångar. Det behövs en större kollaps för att han ska missa detta eftersom han leder med 14 poäng före Mats Arbring.  I denna omgång fick han sju poäng och detta genom en tre poängare i matchen Ljungskile- Sundsvall och fyra en poängare som kom i matcherna Åtvidaberg- Jönköping, Västerås- Falkenberg, Brommapojkarna- Värnamo och Landskrona- Öster. 84 poäng har Jörgen i sammandraget.

För min del är det fortsatt mörker som gäller. Två poäng och även om jag för två omgångar sedan fick en trea så har det inte blivit en ketchupeffekt utan dem lyser med sin frånvaro. De två poängen kom i matcherna Åtvidaberg- Jönköping och Qviding- Ängelholm. Jag är fast förankrad i botten med 63 poäng och sju poäng upp till Mats på andra platsen.

Mats Arbring som närmade sig något i förra omgången fick nu tung omgång med endast en poäng i kassan. Poängen kom i matchen mellan Åtvidaberg- Jönköping och det innebär att han nu har 70 poäng och hela 14 poäng bakom Jörgen i sammandraget.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.Jörgen Anehäll:             20,  1, 4, 7p
Nicke Grozdanovski:    20,  0, 2, 2p
Mats Arbring:               20,  0, 1,  1p


Jörgen A.                       20, 12, 48,  84p
-------------------------------------------------------------
Mats A.                         20,  9,  43   70p
Nicke G.                        20,  5, 48,   63p

Inga kommentarer: