fredag, augusti 12, 2011

Åseda away

Ikväll är det nypremiär för Johansfors då man tar sig ann Åseda IF på bortaplan. Nu börjar alltså höstsäsongen på allvar och under de kommande månaderna ska allt avgöras och det kommer att bli spännande. Ingen lag går säker i denna serie. Se bara på Konga som igår fick åka hem från Älghult med 0-1 i baken.

Johansfors har bara förlorat en match hittills möter Åseda som bara vunnit en. Men ingen ska tro att det blir en lätt match. I våras när lagen möttes i Johansfors blev det bara 1-1 sedan JIF dominerat matchen stort men inte lyckades få bollen i mål mer än en gång samtidigt som ÅIF utnyttjade en av sina två chanser. Åseda ligger sist i tabellen med 1 seger, 2 oavgjorda och 9 förluster, 18-37 i målskillnad. Johansfors har fått i hop 7 segrar, 4 oavgjorda och 1 förlust och har 39-13 i målskillnad. Siffrorna talar entydligt att vi är stora favoriter i kväll och den börda får vi bära med ödmjukhet.

Truppen som tränaren Richard Jäghagen mönstrar ikväll innehåller det bästa vi kan ställa upp med. Målvakten Axel Karlsson är med i truppen igen efter sin långa skada, vi får se om han eller Kristoffer Gustavsson står i kväll. 


Ska Johansfors vara med i slutkampen om seriesegern måste Åseda besegras i kväll. Men det blir inte lätt men kommer JIF upp i normal standard så kommer det att gå vägen. Men det krävs hårt jobb, fokusering och ingen underskattning av motståndarna. Jag tror naturligtvis att JIF vinner och mitt tips är 3-1.

Inga kommentarer: