torsdag, augusti 25, 2011

Mats Arbring har inte gett upp än

Mats Arbring tog nödvändiga poäng i kampen för att hinna i kapp den ledande Jörgen Anehäll. Med nio omgångar kvar av Supertipset så är han nio poäng bakom Jörgen. Detta efter att i denna omgång fått 8 poäng genom två trepoängare som kom i matcherna Öster- Brommapojkarna och Falkenberg- Jönköping. Dessutom tog han två poäng i matcherna Hammarby- Qviding och Landskrona- Ljungskile. Sammanlagt har Mats 78 poäng nu.

Jörgen Anehäll är fortfarande i en klar ledning men han tappade fem poäng gentemot Mats när han endast tog tre poäng. Dem togs i matcherna Assyriska- Brage, Öster- Brommapojkarna och Hammarby- Qviding. I sammandraget har han  87 poäng nu.

Jag är fast förankrad i botten. Även om jag absolut inte gett upp så ser det väldigt mörkt ut. Endast tre poäng i denna omgång och de kom i matcherna Öster- Brommapojkarna, Hammarby-Qviding och Landskrona- Ljungskile. Det innebär att jag har 66 poäng i sammandraget och eftersom Mats tog fem poäng mer så är det hela 12 poäng upp till andraplatsen för min del.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring              21, 2, 2, 8p
Jörgen Anehäll           21, 0, 3, 3p
Nicke Grozdanovski: 21, 0, 3, 3p


Jörgen Anehäll           21, 12, 51, 87p
---------------------------------------------------------

Mats Arbring             21, 11, 45, 78p
Nicke Grozdanovski  21,  5, 51,  66p


Inga kommentarer: