måndag, augusti 08, 2011

Bli medlem i Vänsterpartiet.

Tycker du att det är bra att barnfattigdomen i Sverige ökar eller att klyftorna mellen de som tjänar mest och de som tjänar minst är de största i modern tid i Sverige? Eller att rasismen breder ut sig i Sverige samtidigt som vi har ett rasistiskt parti i Sveriges riksdag? Eller att inkomstsklyftorna mellan män och kvinnor nu ökar efter en lång nedgång? Eller att miljöfrågorna nedprioriteras och alltmer ses som något som vi ska lösa individuellt? Eller att våra gemensamma tillgångar reas ut samtidigt som välfärden dräneras? Då kan du sluta läsa här.

Eller tycker du att detta är helt fel? Då är det kanske dags att göra något åt det om du inte redan har det? Ett bra steg är då att bli medlem i Vänsterpartiet. Som medlem i Vänsterpartiet har du möjlighet att göra din röst hörd och påverka utformningen av vår politik. Och tillsammans har vi faktiskt möjlighet att förändra

Som medlem blir du inbjuden till alla våra aktiviteter och arrangemang, men du bestämmer själv hur aktiv du vill vara. Vissa ägnar mycket av sin tid åt politiken. Vissa är aktiva ibland, kanske är med på medlemsmötena eller när det händer något särskilt. Åter andra väljer att bara var med för att stödja partiet. Det är givetvis okej vilket som, alla behövs i kampen för ett rättvisare Sverige. Oavsett vilket så är det enkelt att bli medlem. Klicka bara
 
här och följ instruktionerna på sidan.

Vill bli medlem och delta i vår verksamhet och på våra medlemsmöten i Emmaboda så kan du mejla mig på nicke.grozdanovski@vansterpartiet eller lämna en kommentar här på bloggen. Om du bor i Emmaboda kommun så bjuder vi på första årets medlemsavgift.

Så passa på att starta hösten med en ny vana - bli medlem i Vänsterpartiet och bidra till att göra världen lite mer rättvis, du med hjärtat till vänster behövs nu mer än någonsin. Välkomna.

1 kommentar:

Rikimaru sa...

Vill inte offra informations friheten, för löften om en vänsterregering.