fredag, november 25, 2011

Bandy i dag

Kungälv slog Vetlanda när lagen möttes på Skarpe Nord i kväll. Matchen slutade 4-2 efter 2-1 i paus. Hemmalaget var hela tiden steget före och vann rättvist. Matchen avgjordes med två snabba mål inom loppet av sex minuter mellan 52 och 58 minuten då ställningen blev 4-1. Markus Kumpuoja gjorde två mål för Kungälv

Mer om matchen:

Kungälvs hemsida
Vetlandas hemsida
Matchfakta

Edsbyn hade rena rama julafton hemma mot Västerås för vem hade trott på förhand att det skulle bli 9-0. Mattias Hammarström bidrog till tre av de nio målen och Jonas Edling gjorde två. Målen kom under matchen i stridström där Edsbyn fick en smakstart med 2-0 redan efter 7 minuter.

Edsbyns hemsida
Västerås hemsida
Matchfakta

Broberg vände på matchen och vann med 5-4 i hemmaderbyt mot Bollnäs. Detta efter att Bollnäs lett efter första halvlek med 1-3. Men fyra raka mål i andra halvlek gav Broberg en 5-3 ledning som man lyckades hålla undan trots en Bollnäs reducering. Adam Gilljam gjorde två av Brobergs mål medan Ville Aaltonen gjorde två för Bollnäs