onsdag, november 23, 2011

Bandy i dag

Det blev en jämn match när Bollnäs i kväll tog emot Vänersborg. Men efter 90 minuter var det tillslut hemmalaget som var det det starkare laget och man vann med 4-1 efter 2-1 i paus. Det var dock Vänersborg som tog ledningen med 0-1 efter 28 minuter genom Robin Lundqvist. Men Bollnäs vände sista 17 minuterna av första till en 2-1 ledning. Matchen avgjordes definitvt i den 85 minuten när Per Hellmyrs slog in 4-1.

Mer om matchen.

Bollnäs hemsida
Vänersborgs hemsida
Matchfakta

Nykomlingarna GAIS gav Västerås en hård kamp när lagen mötes i ABB Arena i Västerås. Det var först i den 87 minuten som VSK kunde avgöra matchen när Tobias Holmberg satte 4-2. Men innan dess var det en hård kamp om poängen trots att VSK gick fram till 3-0 efter 27 minuter. Tomas Knutson gjorde två av Västerås mål.

Mer om matchen

Västerås hemsida
Gais hemsida
Matchfakta

Med tre raka mål  på 16 minuter i början av andra halvlek avgjorde Sandviken matchen hemma mot Kungälv. I paus stod det nämligen 1-1. Lite nerv blev det när Kungälv gjorde sitt andra mål i den 66 minuten genom Ted Skoglund men det hoppet släckte Linus Forslund när två minuter senare faställde slutresultatet till 5-2.