onsdag, november 09, 2011

Bandy i dag

Villa tog i måndags sin första poäng när man i sin fjärde match i elitserien spelade 2-2 mot nykomlingarna GAIS hemma på Sparbanken Lidköping Arena. Lagen gjorde var sitt mål i bägge halvlekarna och båda lagen ledde matchen vid ett tillfälle. Villa tog ledningen efter 6 minuter genom David Karlsson sen vände GAIS med två mål. Först 1-1 genom Lars Karlsson i den 22 minuten och precis efter paus gjorde Tony Eklind 1-2. Det stod sig till den 63 minuten då Villa kvitterade till 2-2 genom Daniel Andersson.

Mer om matchen:

Villas hemsida

GAIS hemsida
Matchfakta

Edsbyn tog två viktiga poäng när man slog Sirius borta med 2-3 i gårdagens elitseriematch. Matchen var jämn och avgjordes i den 70 minuten då lagkaptenen Magnus Olsson satte 2-3 för bortalaget. Edsbyn ledde med 0-2 innan Sirius vaknade till och gjorde två raka mål genom Christian Mickelsson.

Sirius hemsida

Edsbyns hemsida
Matchfakta

Vänersborg tog en mycket viktig poäng när Andreas Eriksson kvitterade till 3-3 i den fjärde övertidsminuten. Motståndet svarade Västerås SK för hemma i Vänersborg. VSK ledde tre gånger under matchen genom tre mål av Tomas Knutson men tre gånger kom Vänersborg tillbaka.

Vänersborgs hemsida

Västerås hemsida
Matchfakta

I Västerås möttes Tillberga- Broberg och här var det bortalaget som var det starkare och man vann med 5-9 efter 2-4 i paus. Matchen avgjordes definitivt i den 61 minuten då Ted Bergström gjorde sitt första mål under kvällen när han satte 3-6. Förutom Ted Bergström gjorde även Joel Edling två mål för Broberg. Johan Andersson gjorde två av Tillbergas mål.