söndag, maj 20, 2012

Vårloppis i Åfors Folkets Hus

I lördags slog vi upp dörrarna för vår numera traditionsenliga vårloppis. Det är andra gången vi i Åfors Folkets husförening arrangerade detta i mitten av maj. Fint väder och hembakad fika lockade en strid ström av besökare. Vi planerar att ha ytterligare en loppis i sommar och för information om när det blir och andra events vi arrangerar så gå med i vår Facebooksgrupp Vi tar också gärna emot tips och idéer om kommande ev. arrangemang. Rekommenderas varmt och hjärtligt. :) Tack alla som medverkade och besökte våran Vårloppis i går.Gülsum Koruk som är med i Åfors Folkets husförenings styrelse här med hunden Bella som vilar tryggt i hennes axel.


Vice ordförande Gudrun Schober hade dragit in hela växthuset till folkets hus. Hon har till skillnad från mig gröna fingrar och de syns på bilden. 
Peter Schober sålde Åfors Grillkorv med stor åtgång. Han hade att göra under de timmar vi hade öppet. Carla Magnusson till höger är också med i styrelsen och fick en del sålt.
Några valde att ha försäljningen ute i det vackra vårvädret. 


Två bilder av det som också är en del av vårloppisen. Spontana möten där man pratar om olika ting. Hembakad fika hör också en loppis till.Detta är också en del av loppisen. Att i vårsolen dra sig undan och bara vara för att sen vara social om man vill. 

Inga kommentarer: