onsdag, maj 09, 2012

Mattias Karlsson leder i sammandraget

Det blev en jämn omgång av Supertipset där tre av oss fick samma poäng nämligen fyra och den som stack ut var Mattias Karlsson som fick en poäng mer än oss andra. Den poängen innebär dessutom att nu han är ensam ledare i sammandraget.

Mattias fick alltså fem poäng och de tog han i matcherna Öster- Halmstad, som han prickade in rätt resultat och därmed en trea på den matchen och två en poängare som kom i matcherna Falkenberg- Värnamo och Trelleborg- Umeå. Sammanlagt har han 32 poäng.

Omgångens andra och sista tre poängaren tog Mats Arbring och det räddade upp hans poängskörd någonlunda i en annars mörk omgång för honom. Trean tog han i matchen mellan Jönköping och Ängelholm och den enda enpoängaren tog han i matchen Trelleborg- Umeå. 31 poäng har Mats i sammandraget.

Jörgen och jag fick fyra poäng i denna omgång och vi hade tre matcher som vi hade gemensamt rätt på, Falkenberg- Värnamo, Jönköping- Ängelholm och Trelleborg- Umeå. Det fjärde poängen fick Jörgen i matchen Degerfors- Brage och jag fick den i matchen Landskrona- Assyriska. Jag ligger två poäng före Jörgen i sammandraget med mina 27 poäng respektive 25.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mattias Karlsson        5, 1, 2, 5p
Mats Arbring               5, 1, 1, 4p
Jörgen Anehäll             5, 0, 4, 4p
Nicke Grozdanovski    5, 0, 4, 4p


Mattias Karlsson       5, 7, 11, 32p
---------------------------------------------
Mats Arbring              5, 7, 10 31p
Nicke Grozdanovski    5, 3, 18 27p
Jörgen Anehäll             5, 4, 13 25p

Inga kommentarer: