onsdag, maj 02, 2012

Jämnt i Supertipset

Fjärde omgången av Supertipset gav inte så stor poängutdelning för någon av oss men eftersom jag vann med sju inprickade poäng så har det blivit jämnare i sammandraget. Det skiljer sex poäng mellan Jörgen Anehäll som nu ligger sist till Mats Arbring och Mattias Karlsson som förnärvarande delar på ledningen.

Jag lämnade alltså jumboplatsen efter mina sju poäng och  prickade in den enda trean som vanns i omgången. Den kom mycket glädjande i matchen mellan Brage- Hammarby. Alla treor är sköna men extra skön är den när det innebär rätt resultat i en Bajenmatch. Fyra enpoängare fick jag också och de kom i matcherna Varberg- Falkenberg, Brommapojkarna- Degerfors, Jönköping- Öster och Halmstad- Trelleborg. Sju poäng ger sammanlagt 23 poäng och endast fyra poäng bakom ledarduon och två poäng före Jörgen Anehäll.

Mats Arbring kom på andra plats med fyra poäng, inget han är nöjd med men det innebar att han kom i fatt Mattias och delar nu lednignen med honom i sammandraget. De fyra enpoängarna kom i matcherna Brage- Hammarby, Brommapojkarna- Degerfors, Ängelholm- Assyriska och Halmstad- Trelleborg.

Mattias prickade in tre poäng och delar som nämnts ledningen med Mats. Hans tre enpoängare kom i matcherna Brage- Hammarby, Brommapojkarna- Degerfors och Jönköping- Öster.

Jörgen Anehäll fick endast ihop två poäng och ligger nu sist i sammandraget med 21 poäng. De två poängerna kom i matcherna Värnamo- Landskrona och Halmstad- Trelleborg.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski  4,  1,  4,  7p
Mats Arbring             4,  0,  4,  4p
Mattias Karlsson       4,  0,  3,  3p
Jörgen Anehäll           4,  0,  2,  2p

Mattias Karlsson      4,  6,  9,   27p
Mats Arbring             4,  6,   9,  27p
Nicke Grozdanovski  4,  3,  14 ,23p
jörgen Anehäll            4,  4,   9, 21p

Inga kommentarer: