måndag, maj 14, 2012

Jag spetsade till Supertipset

Supertipset har kommit till sjätte omgången och jag vann omgången och är nu bara tre poäng bakom duon Mats Arbring och Mattias Karlsson. Jörgen Anehäll är inte i form och börjar tappa mark i botten då han är 11 poäng bakom duon och åtta bakom mig.

Jag är nöjd med omgången då jag fick nio poäng och poäng i samtliga matcher utom en. Det betyder en trea i matchen mellan Brage- Ljungskile och hela sex enpoängare som kom i matcherna, Ängelholm- Landskrona, Brommapojkarna- Trelleborg, Varberg- Degerfors, Halmstad- Jönköping, Umeå- Öster och Värnamo- Hammarby. De sköna 9 poängen betyder 36 poäng i sammandraget.

Mats Arbring fick åtta poäng via två treor i matcherna Varberg- Degerfors, Brage-Ljungskile och två enpoängare som kom i matcherna Halmstad- Jönköping och Värnamo- Hammarby. Dessa poäng gör att han kommit i fatt Mattias Karlsson i toppen och ligger delad etta med 39 poäng. Men han ligger trots det före Mattias tack vare fler treor sammanlagt.

Mattias fick sju poäng i denna omgång. Han fick in en trea i matchen Brage- Ljungskile och fyra enpoängare som han fiskade upp i matcherna, Brommapojkarna- Trelleborg, Varberg- Degerfors, Umeå- Öster och Värnamo- Hammarby. Nu har han precis som Mats 39 poäng i sammandraget.

Jörgen Anehäll har det tufft just nu och börjar tappa mark i tabellen. Hans fick in bara tre poäng och har sammanlagt 28 poäng och klart sist. De tre enpoängarna kom i matcherna Brommapojkarna- Trelleborg, Halmstad- Jönköping och Värnamo- Hammarby. Vi får se om han kan rycka upp sig kommande omgångar.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski     6,  1,  6,  9p
Mats Arbring                6,  2,  2,  8p
Mattias Karlsson         6,  1,  4,  7p
Jörgen Anehäll             6,  0, 3,  3p


Mats Arbring               6,  9,  12,  39p
------------------------------------------------------
Mattias Karlsson        6,  8,  15,  39p
Nicke Grozdanovski   6,  4,  24, 36p
Jörgen Anehäll            6,  4, 16, 28p

Inga kommentarer: