fredag, maj 04, 2012

De lokala lagens fortsatta öden och äventyr

I kväll möter obesegrade Lindås/ Långasjö tillika obesegrade Nickebo IK hemma på Lindåsvallen. Nickebo har en seger och en oavgjord på sina två hittills spelade matcher. Det kommer bli en spännande och oviss match där hemmaplan gör att L/L nog får bära favoritskapet. Lagen spelar i DIV 4 sydöstra.

Vissefjärda GIF har efter två matcher noll poäng men de ska man försöka ändra på när man i kväll möter Vislanda IF på bortaplan södrafemman. Vislanda har en seger och en oavgjord på sina två matcher och får nog bära favoritskapet. Men nog kan Vissefjärda kriga till sin minst en pinne men då måste man vara med i matchen från början.

Emmabodas damlag har även denna helg bortamatch då man möter Landsbro IF. EIS har noll poäng och hela 0-8 i målskillnad och för tjejerna gäller det att försöka spräcka nollan åtminstone i målkolummen. Men att ta poäng blir nog svårt för gulsvart. Landsbro har tre poäng på sina två första matcher.

Även Emmabodas herrlag har noll poäng och bortamatch i helgen i Elitfyran. För motståndet svarar Högsby IK som även dem har noll poäng. EIS gjorde en hyfsad insats i 1-3 förlusten hemma mot Alstermo så visst har man segerchans i lördagens bortamatch. Vill man spela i elitfyran även nästa år så är seger mot Högsby bra.

På söndag åker Bodabruks damlag till Smedby för sin bortapremiär. Boda förlorade mot Team Södermöre med 1-3 och är revanchsugna inför matchen mot Smedby BoIK. Fast de blir inte lätt då Smedby vann sin premiär med hela 6-2 borta mot Färjestaden. Det gäller för Boda att göra allt för att hålla siffrorna nere och vara med från start.

Inga kommentarer: