söndag, maj 20, 2012

Nicke gick upp på andra plats i den jämna sammandraget

Det är tätt mellan matcherna nu och redan har omgång åtta i Superettan kört i gång med två matcher i går trots att omgång sju avslutades i fredags. Därför redovisas här endast ställningen efter sju omgångar i Supertipset. Eventuella poäng från gårdagens matcher lämnar till nästa omgång.

Poängskörden blev otroligt skralt för alla utom mig möjligtvis. Jag fortsätter att knapra in på toppen och mina sju poäng gav andra raka omgångsegern och numera en andra plats i sammandraget. Jag fick in en av omgångens två treor och den kom i matchen Ljungskile- Varberg Fyra enpoängare kom också i poängskörden och de kom i matcherna Falkenberg- Landskrona, Degerfors- Värnamo, Öster- Brommapojkarna och Halmstad- Ängelholm. Efter sju omgångar har jag fått in hela 28 enpoängare och det är klart flest av mina tipskonkurrenter. I sammandraget har jag nu 43 poäng och endast en poäng bakom ledaren.

Den som leder i sammandraget är Mats Arbring som prickade in fem poäng och dem kom via en trea, Falkenberg- Landskrona och två enpoängare som han fiskade upp i matcherna Ljungskile- Varberg och Öster- Brommapojkarna. 44 poäng har Mats i ensamledning nu i den sammanlagda tabellen.

Jörgen Anehäll har det väldigt tungt. Han har ingen framgång just nu i tipset och fick bara in tre poäng i denna omgång. 31 poäng i sammandraget gör att han är hela 13 poäng efter Mats i toppen. Det är dessutom fyra omgångar sen han fick en trea sist så poängbehovet är stort hos honom. Enpoängarna kom i matcherna Degerfors- Värnamo, Ljungskile- Varberg och Öster- Brommapojkarna.

Två poäng fick Mattias Karlsson in och de kom i matcherna Ljungskile- Varberg och Öster- Brommapojkarna. Han är naturligtvis inte nöjd med det utan är liksom Jörgen full av revanschlusta inför de kommande omgångarna. Nu ligger Mattias tre poäng bakom Mats i sammandraget så han är trots den skrala poängutdelningen med i toppen av tabellen.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski        7,  1, 4, 7p
Mats Arbring                   7,  1, 2, 5p
Jörgen Anehäll                 7,  0, 3, 3p
Mattias Karlsson             7,  0, 2 2p


Mats Arbring                  7,  10, 14, 44p
-----------------------------------------------------
Nicke Grozdanovski      7,    5, 28, 43p
Mattias Karlsson           7,    8, 17, 41p
Jörgen Anehäll               7,    4, 19, 31p

Inga kommentarer: