fredag, maj 18, 2012

Flerohopp väntar på Johansfors i kväll

I kväll rullar Emmabodasexan vidare för Johansfors med match mot Flerohopps GIF på bortaplan. Det kommer bli en tuff match för oss mot ett lag som också har ambition att vinna serien. Våra motståndare har på sina tre första matcher två segrat och en fölust. Förlusten kom hemma i premiären mot Kosta(1:6) och efter det har man haft två raka bortamatcher som man funnit, Örsjö (3:1) och Flygsfors/Gadderås (6:4). Av Flerohopps 10 gjorda mål har Andreas Franzén gjort fyra så honom får Johansfors se upp med. Även Daniel Holm som förutom att spela i Flerohopp även tränar Karlskrona AIF i Div 2 måste man ha ett öga på. Han har gjort två mål.

Johansfors gjorde en mycket bra insats senast hemma mot Kosta. Sex olika målskyttar gav seger med 6:2 efter underläge med 0:2 till strax innan paus. Det innebär att JIF åker till Flerohopp som serieledare och med ett gott självförtroende. När det gäller skador så är Henrik Svensson borta efter smällen eller överfallet snarare i den senaste matchen. Annars är de flesta med i truppen i kväll.

Flerohoppmatchen är början på Nybroveckorna för JIF då vi möter seriens fyra Nybrolag på raken varav vi möter tre av dem på bortaplan. Jag tror på en öppen och spännande match som jag har en stor förhoppning på att vi ska vinna. Kan vi få upp samma energi och vilja som mot Kosta blir vi väldigt svårslagna. Men det gäller att vara noggranna och ha bra kvalitet på passningarna och uppspelen och vara på tårna från start. Matchen blir förmodligen en jämn historia och det kommer bli de små detaljerna som kommer avgöra. Eftersom vi har ett stort självförtroende så tror och hoppas jag på att vi vinner med 3:1

Flerohopp borta under 2000-talet. (hemmalagets siffror först)

2010: 0:2
2009: 1:0
2005: 2:3

Inga kommentarer: