fredag, maj 25, 2012

Johansfors är storfavoriter i kväll när Flygsfors/G. kommer på besök

Omgång fem väntar i kväll när Johansfors hemma tar emot Flygsfors/Gadderås IF. Våra motståndare i kväll har haft en tuff inledning och har fortfarande noll poäng och 9:18 i målskillad. Vi däremot kommer från en viktigt och skön seger borta mot Flerohopp med 2:1 och har tre segrar och en oavgjord med målskillnaden 20:5, så med tanke på det är det ingen tvekan på vilka som är favoriter i kväll. Men det gäller ändå att vara fokuserade på uppgiften och det tror jag att Johansfors är. Vi dras med en hel del skador och senast i den raden är Oscar Ahlströms knäskada som han tyvärr fick i den senaste matchen. Han är förstås inte med i kväll och jag hoppas han snart är på benen igen.

Flygsfors har gjort en hel del mål trots att de ligger näst sist, 9 stycken och bäst målskytt är Arsim Hasani som gjort tre stycken och honom måste JIF se upp med. Ytterligare fem spelare har gjort var sitt mål. Men samtidigt som man har gjort mål framåt har man släppt in många mål bakåt. 18 på fyra matcher är inte godkänt och det är därför de ligger näst sist. Till sist vill jag gratulera Flygsfors/G. som i år fyller 70 år och firar det med en stor tillställning på Flöget den 9 juni.

Vi kommer nog se ett Flygsfors som backar hem och det gäller för JIF att tidigt spräcka deras nolla så att de måste flytta upp laget. Då har vi alla möjligheter att göra fler mål. Två spelare har gjort fem mål i JIF, Adam Wellrup och Andreas Cornelsen. Men vi får inte underskatta våra motståndare utan fokusera på vårt spel. Det spelar ingen roll om vi möter topptippade Kosta eller ett "sämre" motstånd som Flygsfors/G., jobbet måste göras oavsett. Jag tror att Johansfors vinner med 5:1

Flygsfors/ Gadderås IF hemma under 2000-talet. (hemmalagets siffror först)

2010: 4:0
2009: 1:4
2007: 3:1
2001: 2:4
2000: 2:4

2 kommentarer:

Anonym sa...

5-1 bra tippat! /Axel

Nicke Grozdanovski sa...

Tack Axel, Jag är nöjd :)