tisdag, februari 01, 2011

Tänk så nära vi var femman

Den 3 oktober mötte vi i Johansfors Mörlunda GIF i en kvalmatch till DIV 5. Det blev tyvärr förlust med 0-2 för JIF sedan vår målvakt Axel Karlsson blivit utvisad med 20 minuter kvar av matchen och ställningen 0-0. Vill du läsa mer om den matchen så klicka här.

Mörlunda fick kvala vidare där man sedan mötte DIV 5 laget Mörbylånga  i ett dubbelmöte som man förlorade och därmed blev Mörbylånga kvar i femman. Men nu visar det sig att Mörlunda trots kvalförlusten ändå kommer att spela i DIV5. Detta var redan klart i början på December men jag upptäckte det inte förrän igår då jag gick igenom samtliga DIV 6 serier och saknade Mörlunda. Först var tanken att dem har lagt ner sin verksamhet och dragit sig ur serien så jag klickade in på deras hemsida och upptäckte att det inte var någon nedläggning som var orsaken till att dem inte fanns med bland DIV6 serierna

Anledningen till friplatsen är enligt deras hemsida och Mats Larslind på Smålands FF att Ersboda dragit sig ur division två Norrland och deras plats övertogs av Falun, Ryssby utanför Växjö gick upp i division tre, Bankeryd i elitfyran, Pukeberg i fyran och Mörlunda i femman.

Med andra ord hade vi slagit ut Mörlunda i kvalet hade vi spelat i femman nu hur det än hade gått i kvalmatcherna mot Mörbylånga. Men nu skedde inte det utan vi får börja om i Emmabodasexan i stället och önska Mörlunda lycka till i femman. Förmodligen kommer spelschemat för Johansfors i dag så det blir spännande att ta del av den.

Inga kommentarer: