torsdag, februari 17, 2011

Hammarby vann sista hemmamatchen

Hammarby hade som väntat inga problem att vinna hemmamatchen mot Boltic i går kväll. Matchen slutade 13-1 efter 6-1 i paus. Första målet kom i den 11 minuten genom Patrik Nilsson och det skulle bli fler mål från hans klubba under matchen. Men Bolitc kvitterade bara tre minuter senare genom Mattias Svensson och detta resultat stod sig en bit in i halvleken innan Hammarby exploderade sista kvarten. I den 31 minuten gjorde Patrik Nilsson sitt och Hammarby andra mål och när halvleken var slut hade Hammarby gjort ytterligare fyra mål.

I andra halvlek kom målen i strid ström och det blev tillslut ytterligare sju stycken Hammarby mål. Det är inte så mycket mer att säga om matchen mer än att Patrik Nilsson gjorde sex mål, Stefan Erixon gjorde tre. Sen gjorde Per Einarsson, Lars Karlsson, Jesper Eriksson och Ted Wiklvar sitt. Nu återstår bara en match och det är på fredag då Tillberga på bortais står på programmet innan slutspelet tar sin början. Det är något jag verkligen ser fram emot.