lördag, februari 12, 2011

Gårdagens heta bandymatcher.

I Vetlanda spelades en mycket viktigt streckmatch i går när VBK tog emot Kungälv. Båda lagen låg inför matchen strax utanför slutspel och segrande lag skulle få ett litet grepp om en slutspelsplats. Men ingen av lagen tog chansen för matchen slutade 2-2. Två gånger tog Kungälv ledningen i matchen och båda gångerna kvitterade Vetlanda snabbt, sista gången på straff. Resultatet innebär att båda lagen är utanför slutspelet med två matcher kvar.

Mer om matchen
Vetlandas hemsida
Vetlanda- Kungälv
Kungälvs hemsida

Vänersborg är med i ett annan streckstrid, den som handlar om att åka ur eller få en chans att kvala sig kvar. I går hade man chans att få ett grepp om den kampen när man möte hopplösa bottenlaget Boltic på bortais. Det blev dock bara 5-5  för Vänersborg som då är en poäng före Haparanda. Boltic startade bäst och h3-0 efter en dryg halvtimma. Vänersborg jobbade sig in i matchen och kunde kvittera till 4-4 med ungefär 10 minuter kvar. Gästerna tog också ledningen, men ett långskott av Boltics Joakim Jansson från egen planhalva studsade in. Kvitterat till 5-5 och Boltic tog sin fjärde poäng för säsongen. Christoffer Fagerström gjorde två mål för bortalaget

Boltic hemsida
Boltic- Vänersborg

Broberg tog emot Bollnäs hemma i hett toppmöte och hälsingederby. Bollnäs var i ledningen från minut 3 till slutsignalen. Man var hetare än vad hemmalaget Broberg var och vann med 4-6 efter ledning 1-4 i paus. Brobergs två sista mål kom när det redan stod 2-6 på resultattavlan. Därmed har Bollnäs ett fast grepp om andra platsen medan Broberg ligger fyra just nu. Mikko Lukkarila gjorde hela fyra mål för Bollnäs.