måndag, februari 14, 2011

Sirius körde över Västerås

Sirius visade klassen när man i går besegrade Västerås SK hemma på Studenternas med klara 7-2 efter 3-0 i paus. Matchen fullbordade den 24 omgången och därmed tog Sirius ett stort kliv mot slutspelet och har två poäng ner till strecket med två matcher kvar. Det var ingen snack var segern skulle gå, Sirius imponerade från första sekund till sista och gav inte VSK någon chans. Man spelade med mer energi och faktiskt mer vilja och 3-0 ledningen i paus var i underkant. Målvakten i Västerås David Movitz spelade bra i VSK målet och höll laget kvar i matchen i första halvlek. Christian Mickelsson ökade i andra halvleks början  på Siriusledningen till 4-0 på straff innan ett VSK-hopp tändes genom Jonas Nilssons reducering. Det hoppet tog dock Erik Sundin död på när han gjorde två mål inom loppet av en minut och 17 sekunder. Sirius kunde vinna matchen med klara 7-2. Erik Sundin och Mikael Jacobsson gjorde två mål för Sirius.