fredag, februari 25, 2011

Gårdagens bandy kvartsfinaler

Sandviken är på väg mot semifinal efter 7-3 hemma mot Västerås. Därmed står det 2-0 i matcher och SAIK kan avgöra i morgon. Hemmalaget tog tag i matchen direkt och redan efter 12 minuter stod det 3-0 till Sandviken. Visserligen reducerade Västerås i den 32 minuten till 3-1 men man var ändå inte närheten av att komma ifatt. För i andra gör Sandviken de två nästkommande målen så att det efter 68 minuter stod 5-1. Västerås får nu svårt att rubba SAIK och allt talar för att hemmalaget avgör i morgon då man återigen har hemmamatch. Men för den saken skull tror jag inte att Västerås har gett upp än. Daniel Berlin gjorde två mål för hemmalaget och Michael Carlsson två för Västerås.

Mer om matchen:
Sandvikens hemsida
Sandviken- Västerås
Västerås hemsida

6-1 till Broberg hemma mot Villa i första matchen följdes upp i andra matchen med 6-2 denna gång till Villa. Paussiffrorna i Lidköping var 3-1. Alltså 1-1 i matcher och det kommer behövas minst två matcher till för att avgöra denna kvartsfinalserie. Trots stora siffror och ett Villa som hela tiden var före i målprotokollet avgjordes inte matchen förrän i den 84 minuten då David Karlsson satte 5-2 på straff. Men segern var rättvist dår Villa var det bättre laget denna gång. Ny match på lördag i Lidköping igen. David Karlsson och Jesper Bryngelson gjorde två mål var för Villa.