onsdag, maj 27, 2009

Mattias Karlsson var omgångens man

Förra omgången fick ingen av oss fem tippare in rätt resultat och inga trepoängare delades alltså ut. Men i denna omgång kom de återigen tillbaka då fyra nya och färska trepoängare erövrades. Det blev en jämn omgång där Mattias Karlsson blev den som kom överst på pallen med sju poäng. Det innebär också att han återtog sin andra plats från mig. En trea fick han in och det var i gårdagens match mellan Djurgården- Häcken. Fyra en poängare samlade han in också och det var i matcherna Hammarby- Halmstad, Helsingborg- Örgryte, Elfsborg-Trelleborg och Göteborg- Malmö. Sju poäng ger sammanlagt 55 poäng.

Därmed knappade Mattias in en poäng på serieledaren Andreas Gustavsson som dock fortfarande har en betryggande ledning med 18 poäng. I denna omgång fick han sex poäng via en trepoängare som även det var i matchen Djurgården- Häcken. Tre enpoängare hittade han i matcherna Helsingborg- Örgryte, Elfsborg- Trelleborg och Göteborg- Malmö. I sammandraget har Andreas nu imponerande 73 poäng.

På delad tredje plats kom Jag och Mats Arbring. Vi börjar med mig som fick vara på andra plats i endast en omgång innan jag återigen petades ner till tredjeplatsen. En trea fick jag in och det var Helsingborgs 3-1 seger över Örgryte. Sen blev det ytterligare två poäng i matcherna Elfsborg- Trelleborg och Göteborg- Malmö. Fem poäng lägger vi till i min totala summa och det ger 53 poäng.

Mats ligger fortfarande sist och kämpar med att få kontakt med oss där framme. Åtta poäng upp till Daniel på fjärde platsen är det för närvarande. Nu blev det fem poäng och en trea fick han in och det var i matchen Elfsborg- Trelleborg. Ytterligare två poäng blev det i matcherna Helsingborg- Örgryte och Djurgården- Häcken. Sammanlagt just nu för Mats är 39 poäng.

Daniel Grozdanovski blev tyvärr den ende av oss som inte fick in en trea. Men poänglös blev han inte utan fick i hop tre poäng och det via matcherna Helsingborg- Örgryte, Elfsborg- Trelleborg och Göteborg- Malmö. I sammandraget har han nu 47 poäng.

Här kommer tabellerna som gäller först omgång elva och sedan sammanlagt. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mattias Karlsson, 11 1, 4, 7p
Andreas Gustavsson, 11, 1, 3 6p
Nicke Grozdanovski 11, 1, 2, 5p
Mats Arbring 11, 1, 2, 5p
Daniel Grozdanovski 11, 0, 3, 3p

Andreas Gustavsson, 11, 13, 34, 73p
-------------------------------------
Mattias Karlsson, 11, 7, 34, 55p
Nicke Grozdanovski 11, 9, 26, 53p
Daniel Grozdanovski, 11, 4, 35, 47p
Mats Arbring 11, 5, 24 39p

Inga kommentarer: