fredag, september 02, 2011

Misstagen sänkte Johansfors

Johansfors kom till Odenplan i Norrhult med stora förhoppningar om att åka hem med tre poäng i bagaget. Men det stannade vid endast förhoppningar för Norrhult var det bättre laget och vann med 1-4. Matchen avgjordes redan efter 12 minuter då Norrhult ledde med 0-2. Johansfors berövades en straff i den fjärde minuten då Oscar Ahlström togs ner i straffområdet vid ställningen 0-0. Hade han inte blivit upphakad så hade Oscar fått ett friläge och ett gyllene möjlighet att ge JIF ledningen. I den 10 minuten tar istället Norrhult ledningen efter ett misstag i Johansfors uppspel som gav en kontring åt hemmalaget som de utnyttjade. Minuten senare kom också tvåan efter ett inlägg som en Norrhultsspelare nickade in bollen bakom Kristoffer Gustavsson i målet. Målskytt för Johansfors blev Zoran Cipra på en vacker frispark i mitten av andra halvlek. Men då stod det redan 0-4 så matchen var redan då i praktiken avgjord.