måndag, september 19, 2011

En mikroskopisk chans kvar

Johansfors förlorade som bekant den viktiga toppmötet borta mot Konga i lördags med 1-2. Avancemanget till femman är därmed väldigt långt borta. Men även om vi inte vinner serien så finns det en mikroskopisk chans till avancemang. Detta genom att de bästa tvåorna i de olika sexorna i Småland går också upp. Resterande tvåor kvalar tillsammans med de tre bästa treorna om att nå kvalet till femman. Krångligt men absolut inte omöjligt.

Vi fick också lite oväntat hjälp av Örsjö som plockade en pinne borta mot Norrhult i går genom att spela 4-4- På lördag står JIF över medan Norrhult möter svårspelta Skruv på bortaplan. Konga åker till Lenhovda. Svårt att se att Lenhovda ska rubba starka Konga, även med det i minnet att Johansfors förlorade sin bortamatch i Lenhovda. Däremot kan mycket väl Skruv skrälla mot Norrhult.

I den sista omgången möter vi Lenhovda hemma, Konga tar emot Örsjö på hemmaplan och bortalaget är inte är slagna på förhand i den matchen medan Norrhult spelar hemma mot Åseda.  Jag har svårt att se att Åseda kan återupprepa bragden i sommaras då dem slog Norrhult hemma med 2-0, förövrigt Åsedas enda seger i år. Som sagt var är det inte helt kört för Johansfors som får be till högre makter på att resultaten går vår väg.

Nedan kan ni se hur tabellen ser ut i dagsläget.


Inga kommentarer: