söndag, september 25, 2011

Konga och Norrhult vann i går

Det blev ingen hjälpande hand för Johansfors i går eftermiddag när den näst sista omgången spelades. Detta efter att både Konga och Norrhult vann sina matcher. Konga vann enkelt borta mot Lenhovda med 6-1 medan Norrhult slog Skruv med 6-3. Den sistnämnda matchen såg jag på plats och trots en bra Skruv inledning där man tog ledningen i början av matchen så vände Norrhult i mitten av halvleken med tre snabba mål som också stod sig till paus. Skruv tände både sitt hopp och vårt med ett tidigt 2-3 mål men närmare än så kom inte hemmalaget. Norrhult var det bättre och starkare laget och vann rättvist.

Det innebär att Konga och Norrhult gör upp om seriesegern och att Johansfors i bästa fall kan bli tvåa. Vi möter Lenhovda hemma och även Konga och Norrhult spelar hemma mot Örsjö respektive Åseda. De matcherna spelas på lördag.