onsdag, april 18, 2007

Veckans stryktipsförslag

Veckorna rullar på och det har blivit onsdag och en dag försenad kommer veckans stryktipsförslag på min blogg. Nu är det hög tid tycker jag att få in en vinst igen och trenden pekar uppåt. Från förrförra helgens sju rätt till lördagens nio. Så om trenden håller i sig så blir det elva rätt på lördag.

Allsvenskan har ju just börjat och veckans allsvenska match på kupongen är match 1 mellan Djurgården- Helsingborg. Jag tror på en jämn match där båda lagen delar på poängen alltså X i match 1.

De engelska ligorna rullar på mot sina slut. I premier League så är det en hård kamp mellan Manchester U och Chelsea om ligatiteln. Det skiljer sex poäng mellan lagen där dock Chelsea har en match mindre spelad. Chelsea möter West Ham borta i kväll så vinner Chelsea så är det bara tre poäng som skiljer mellan lagen. På lördag är det endast Manchester U som är i gång med match hemma mot Middlesbrough. Det blir en säker etta där. I botten är det en hård kamp mellan i första hand fyra lag. Wigan 35p, Fulham 35p, Sheffield U 34p och så Charlton på 32p under nedflyttningsträcket. Match 3 är med andra ord en riktig sträckmatch då Charlton hemma tar emot Sheffield U. Den matchen måste garderas men mitt utgångstips blir ett X med en chansgardering på 2.

I andra ligan ångar Sunderland på mot Premier league och har fem raka segrar och det blir en sjätte borta mot Colchester i match 10. I Match 13 möts Southampton- Leeds i en match där de båda lagen kämpar i den båda ändarna av tabellen. Southampton har fyra poäng upp till en kvalplats till premier league och måste vinna matchen. Leeds ligger på nedflyttningsplats och även de måste vinna men mitt tips får Southampton för att de är ett bättre lag och dessutom har hemmaplan.

Match 1 är alltså en allsvensk match. 2-8 är från Premier League och match 9-13 är från League Championship. Som vanligt kör jag 32 raders system dvs. fem halvgarderingar och enkelraden kommer först och mina garderingar sen.


1. Djurgården- Helsingborg X
2. Bolton- Reading 1 X
3. Charlton- Sheffield U X 2

4. Fulham- Blackburn X 1
5. Liverpool- Wigan 1
6. Manchester U- Middlesborogh 1

7. Watford- Manchester C 2
8. West Ham- Everton 2
9. Barnsley- Crystal P. X 1

10. Colchester- Sunderland 2
11. Queens PR- Cardiff 1
12. Sheffield W- Coventry 1 X
13. Southampton- Leeds 1

Good Luck!!

Inga kommentarer: