måndag, mars 05, 2007

Veckans lag

Ett av Europas rikaste och bästa fotbollslag utses till veckans lag, nämligen Manchester United. Man har serieledningen i premier league efter 29 omgångar med 72 poäng. Hela nio poäng före Chelsea som dock har en match mindre spelad. Sina tre senaste matcher har man spelat på bortaplan och vunnit samtliga tre. Franska Lille i Champions league på bortaplan, seger med 1-0 , Fulham där det blev en seger med 2-1 och så toppmötet i ligan mot Liverpool i lördags där inhopparen John O´Shea satte 1-0 i den 90 minuten trots att United hade en man utvisad. Mot både Fulham och Liverpool var laget illa ute. Ingen hade sagt någonting om United hade förlorad men målvakten Edvin Van de Sar var strålande och gjorde många avgörande räddingar. Sen har man den turen ett bra lag ska ha och gör de avgörande målen sent i matcherna.

Veckans lag. V9. MANCHESTER UNITED

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur eller skicklighet är frågan. Jag tror på det senare när det gäller Manchester united. Men det hindrar inte att man ber och håller tummarna för dem mot Lille imorgon. Jag kommer rapportera mera om det evenemanget på min blogg Fotbollsnördar. http://fotbollsnordar.bloggtopp.com/

Nicke Grozdanovski sa...

Ja det är ju skickligt att få dessa stjärnor att dra åt samma håll. Många järnviljor som vill säga sin mening. Men Manchester U verkar ha lyckats i år med alla detaljer.