fredag, mars 23, 2007

Årsmöte 2007

I går torsdag genomförde vi i Vänsterpartiet, Emmaboda vårt årsmöte. Platsen var den nyrenoverade Lindås Folkets Hus. Det blev ett trevligt möte med bra diskussioner och en del skratt. Till att leda årsmötet valde vi Tomas Jonsson Blomstermåla som besökte oss. Han ledde årsmötet på ett förträffligt sätt.

Hugo Grönlund läste upp vår verksamhetsberättelse som var en gedigen berättelse som genomsyrades av valet 2006. Det är imponerande av den verksamhet och aktivitet som liten men aktiv föreningen mäktar att med. I morgon kommer jag att publicera hela verksamhetsberättelsen.

Efter godkännande av verksamhetsberättelsen läste jag upp vår ekonomiska berättelse som även den genomsyrades av valet 2006. Den godkändes tillsammans med revisionsberättelsen

Valen som verkställdes fick följande utseende för Vänsterpartiet, Emmaboda

Ordförande:
Mikael Nilsson
Kassör: Nicke Grozdanovski
Ledamöter: Gun Mälberg
Hugo Grönlund
Lise kroer

Ersättare: Daniel Niklasson
Kent Mälberg

Till revisor valdes Tomas Jonsson

Ett trevligt inslag på årsmötet var när Lise Kroer läste upp några av sina egna skriva dikter.

Som sagt var. Vänsterpartiet, Emmaboda är en pigg och aktiv partiförening där vi har en stor bredd bland våra aktiva. Det är kul att arbeta tillsammans och vi ger järnet för vår politik. Men även om vi har denna bredd så är alla som vill verka för vänsterpartiets värderingar i Emmaboda kommun mycket välkomna att delta tillsammans med oss att göra Emmaboda kommun till en mycket bra kommun att bo och verka i. Vi har plats för många fler i partiföreningen.

Inga kommentarer: