onsdag, april 29, 2009

Snygga mål gav delad pott

Hammarby borde ha vunnit kvällens match borta mot GAIS men fick nöja sig med oavgjort 2-2. Sett till hela matchen var Bajen det bättre laget men GAIS stack upp i slutet av första halvlek och efter 15 minuter i andra och gjorde sina mål.

Hammarby fick två nya spelare intecknade i den interna skytteligen. Nathan Paulse gjorde 1-0 på en härlig lobb nick som helt ställde Dime Jankulovski i GAIS målet. Med nio minuter kvar så satte Sebastian Castro- Tello kvitteringen till 2-2 efter en härlig passning från Emil Johansson.

Matchen var i det stora hela småtrevlig på den fina gräsmattan på Gamla Ullevi. Hammarbys passningspel var betydligt bättre än tidigare där man det snabba och fartfyllda passningar som gjorde anfallspelet bättre. Det var många Bajare som lyfte sig i går där Sebastian Castro-Tello gör sin bästa match för säsongen där han hela tiden var farlig för GAIS försvaret. Han fick som grädde på moset kröna kvällen med ett vackert mål. Även Nathan Paulse var en injektion i anfallet. Han slet och kämpade och fick även han göra sitt efterlängtade mål. Emil Johansson går från klarhet till klarhet och spelar fantastiskt stabilt.

En som verkligen tog för sig var inhopparen Carlos Gaete som gjorde ett bra intryck efter sitt inhopp i andra halvlek. Han visar att han är ett alternativ från start kanske redan i nästa match mot Kalmar som spelas på onsdag.