lördag, april 25, 2009

Johansfors vann med 11-0

I kvällens premiär mot Kosta IF visade Johansfors vad skåpet ska stå direkt efter förkrossande 11-0 (4-0). Det var katten lek med råttan och JIF gjorde precis vad man ville ute på plan. Det är inte lätt att referera en sådan här match. Att säga att vi vann behövs ju inte om man ser på resultatet.

Stundtals briljant fotboll från Johansfors och laget visade verkligen varför vi är favoriter i serien. Fart och härliga passningspel och vackra mål där man visserligen fick stor hjälp av Kosta som inte var alltför bra även om de hela tiden kämpade och slet och försökte verkligen spela framåt. Det ska de ha all heder av. Men de var några nummer för små för ett effektivt och spelglatt Johansfors. Det finns inte så mycket mer att säga än att hela laget gjorde en gidigen insats, Axel i målet hade det betydligt svettigare på uppvärmningen innan match än under matchen. Man visade prov på en stor offensiv lusta och backade aldrig hem trots målen framåt.

Målskyttar denna kväll för Johansfors: Adam Wellrup 4, Peter Andersson 3, Zoran Cipra 2, Oskar Ahlström och Henrik Svensson 1.
















Kosta lyckades inte få JIF på knä trots bilden.
















Äntligen är kulan i luften igen















Farlig möjlighet för JIF
















Här blir det 10-0















och här 11-0















Glada JIFare gratulerar varandra efter matchen.

För övriga kommunlag i serien så blev det 0-0 för Brorsan Daniels Bodabruk i premiären hemma mot Flerohopp. Enligt rapporterna så gjorde man en riktig kämpa insats och förtjänte poängen.

Om den matchen kan ni läsa om hos:

Markku Ahonens blogg

Vissefjärda hade det lite besvärligt borta mot Alsjöholm men lyckades ändå vinna med 1-0 efter mål av Jonas Svensson. Mer om den matchen:
Här

Övriga resultat:
S:t Sigfrid- Flygfors/Gadderås GIF 4-0
Örsjö IF- Lenhovda IF 1-4


Aktuell:
Tabell

Inga kommentarer: