måndag, april 20, 2009

Andreas Gustavsson tog ledningen sammanlagt

Denna Bloggs tipsmästerskap rullar på och den fjärde omgången slutfördes i kväll och det blev en triumf för Andreas Gustavsson som kammade hem nio poäng i denna omgång. Bara på de tre matcherna som spelades i kväll fick han ihop sju poäng. Två treor nämligen rätt resultat i matcherna IFK Göteborg- Örgryte och Örebro- Helsingborg. Tre ytterligare enpoängare blev det i matcherna BP-AIK, Gefle- Elfsborg och Hammarby- Djurgården. Omgångens 9 poäng ger Andreas sammanlagt 25 poäng och serieledning efter fyra omgångar.

Tvåa i denna omgång och tvåa även i sammandraget är Mattias Karlsson. Sex poäng blev det i omgång fyra. En trea fick han in när Anderas Svensson gjorde 2-1 för Elfsborg borta mot Gefle på en frispark i den absoluta slutet av matchen. Poäng fick han även i matcherna BP-AIK, Göteborg- ÖIS och Hammarby- Djurgården. Det ger honom sammanlagt 22 poäng. Andreas och Mattias är just nu outstanding i den totala tabellen.

Mats Arbring gör i denna omgång sin bästa resultat hittills då han fick in fem poäng. Dock får han fortfarande vänta på sin första trea. Däremot lyckades han pricka in fem rätta tecken på de åtta matcher som spelades och det tycker jag är godkänt. Matcherna har prickade in var BP-AIK, Gefle- Elfsborg, Örebro- Helsingborg, Göteborg- ÖIS och Hammarby- Djurgården. Fem poäng ger sammanlagt 10 poäng men han ligger fortfarande sist.

Jag själv kom fyra i denna omgång med fyra poäng och det mycket beroende på att jag fick rätt resultat på matchen Hammarby- Djurgården och det är jag väldigt stolt över. Tre poäng för Hammarby och tre poäng för mig. Men resten kan vi glömma då jag endast fick in Göteborg- ÖIS som en enpoängare. Fyra poäng ger sammanlagt 16 poäng och tappad mark till de två före mig.

Sist i denna omgång kom Daniel Grozdanovski med tre poäng. Han har ingen flyt med resultaten just nu. Dock var han den ende som prickade in GAIS segern över Häcken. Han hade dessutom väldigt otur när ovannämnde Anders Svensson gjorde 2-1 för Elfsborg i matchens sista spark då Danne hade 1-1 i den matchen. De andra tecknen han fick in var Göteborg- ÖIS och Hammarby- Djurgården. Tre poäng ger sammanlagt 12 poäng och en fjärde plats.

Här kommer tabellerna som gäller först omgång fyra och sedan sammanlagt. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Andreas Gustavsson, 4, 2, 3, 9p
Mattias Karlsson, 4, 1, 3, 6p
Mats Arbring, 4, 0, 5, 5p
Nicke Grozdanovski, 4, 1,1, 4p
Daniel Grozdanovski, 4, 0,3, 3p

Andreas Gustavsson, 4, 5, 10, 25p
---------------------------------------
Mattias Karlsson, 4, 3, 13, 22p
Nicke Grozdanovski, 4, 3, 7, 16p
Daniel Grozdanovski, 4, 1, 9, 12p
Mats Arbring 3, 0, 10, 10p

Inga kommentarer: