onsdag, april 01, 2009

Nytt besöksrekord

När april 2008 var slut visade sig att 1676 unika besökare hade hittat till min blogg och det var då det absolut bästa månaden någonsin. Med unika besökare menas att endast en dators IP räknas endast en gång/dygn som senare sparas i statistiken som jag kan följa.
Rekordet stod sig länge och var aldrig hotad, näst bäst var månaden efter, maj med 1502 unika besökare.

Men nu när vi summerar mars månad så har det fantastiska skett att det har blivit ett nytt rekord noterat. Det nya rekordet lyder på 1766 unika besökare, en ökning sen det tidigare rekordet med 90 personer. Jag är jätteglad för denna ökning som jag egentligen inte har någon förklaring till varför det skedde just nu, men det är ett kvitto på att folk dels hittar hit och dels läser det jag skriver och det tycker jag är jättetrevligt. Ni är alla välkomna åter.

Dags genomsnittet ligger förnärvarande på 57 besökare och det är en ökning med 9 personer sen februari. Månadsgenomsnittet lyder på 1307 besökare och det är plus 41 personer sen februari.

Jag vill tacka alla som besöker min sida, ni är en stor del i att jag lägger ner många timmar varje månad på bloggen. Den andra delen är att jag själv tycker om att skriva och publicera mina bilder här på Socialist och Bajare. Det är en samlingplats för mina tankar, uppslagsbok, nyheter och bilder.

Tack än en gång och välkomna åter.

De sex senaste månadernas statistik:

Oktober: 1266
November: 1209
December: 1268
Januari: 1174
Februari: 1343
Mars: 1766

Inga kommentarer: