söndag, december 21, 2008

Regerande mästarna för svåra för Bajen

Hammarby hade egentligen inget att sätta emot när Edsbyn gästade Zinkensdamm i dag. Det blev förlust med 4-6 efter 1-4 i halvlek. Hammarby fick en drömstart när Robin Sundin redan efter 3 minuter gav hemmalaget ledning genom ett frislag. Ledningen hölls fram till 23 minuten då Edsbyn fick sin första hörna som förvaltades väl. Sen var det ett effektivt Edsbyn vi fick se då man gjorde ytterligare tre mål innan paus.

Hammarby fick ett ypperligt läge att komma in i matchen då man fick en straff två minuter in i andra halvlek. Men Stefan Erixon träffade ribban istället för i nät. 1-5 kom i den 60 minuten och det var ridå ner för Hammarby. Men Bajen spottade upp sig och kom närmare men inte ända fram. 4-6 blev slutresultatet.