lördag, juni 18, 2011

Sinan Ayrancis mål gav tre poäng

I en match som inte kommer att gå till historien så vann Hammarby med 1-0 hemma mot IFK Värnamo. Matchen var förvånansvärt jämn under första halvlek där faktiskt Värnamo skapade en hel del farliga lägen framför Johannes Hopf i Bajens mål. Men man lyckades freda sitt mål och i den 40 minuten får Hammarby utdelning.  Fadi Malke slår en perfekt vänsterinlägg på Sinan Ayrancis panna, och nicken går stenhårt mot Värnamos målvakt som inte lyckas inte hålla returen, Sinan forcerar säkert in sin egen retur hårt i nättaket. Det var hans fjärde mål på de senaste fyra matcherna.

I andra halvlek ökar Hammarby på sitt offensiva spel och skapar många klara lägen där inte minst Ayranci var nära att göra fler i mål i denna match. Men tyvärr uteblev målen framåt men även Värnamos mål uteblev så matchen slutade alltså 1-0 och tre nya härliga och mycket viktiga poäng var vunna.