torsdag, mars 24, 2011

Vänsterpartiet i Emmaboda bytte ordförande

I kväll höll vi i Vänsterpartiet i Emmaboda kommun vårt årsmöte. Mötet hölls i Lindås Folkets Hus inför ca 20 deltagare. Vi gick igenom verksamhetsberättelsen och Ekonomiska berättelse för 2010 som godkändes. Gäster på vårt årsmöte var fältaren Jörgen Anehäll som informerade om sina arbetsuppgifter och om ungdomarnas situation i Emmaboda kommun och Anders Svensson från Vänsterpartiet i Nybro som ledde årsmötet och berättad om landstinget där han är ordinarie ledamot i Landstingsfullmäktige. Vi valde en ny styrelse där vi valde en ny ordförande. Mikael Nilsson tackade för sig efter sju år som ordförande och Daniel Miletic tar nu över ordförandeklubban.












Vår nye ordförande Daniel Miletic till vänster med den avgående ordförande Mikael Nilsson som just fått en Elvistavla som gåva från partiet.


 Vi utökade antalet ordinarie ledamöter från tidigare fem till sju och det innebär att nya i den ordinarie styrelsen är Lohla- Marie De bie och Kent Mälberg som går från suppleant till ordinarie Två helt nya suppleanter valdes också nämligen Magdalena Ronnby och Roy Wolf. Dessutom valdes den tidigare ordförande Mikael Nilsson in i valberedningen. Där kommer vi försöka utöka den framöver.

Det innebär att den nya styrelsens sammanställning ser ut så här:

Daniel Militec, ordf.
Gun Mälberg
Hugo Grönlund
Lise Kroer
Nicke Grozdanovski
Lohla- Marie De Bi
Kent Mälberg

Supleanter:
Magdalena Ronnby
Roy Wolf
Janne Brunni

Revisor: Tomas Jonsson

Valberedning:
Mikael Nilsson

När årsmötesförhandlingen var avklarat så läste Lise Kroer några dikter och som avslutning åt vi den underbart goda maten, potatisgratäng med slottstek som Gun Mälberg och Gun Svensson hade gjort till mötet.

Tack till alla som gjorde denna årsmötekväll till en minnesfull kväll.

Inga kommentarer: