fredag, mars 04, 2011

Sex mål av David Karlsson förde Villa till semifinal

Med sex mål i den avgörande kvartsfinalen mot Broberg såg David Karlsson till att skjuta sitt Villa Lidköping till semifinal. Villa vann med hela 8-1 inför 4113 åskådare i Sparbanken Lidköping Arena.  Matchen inleddes med 19 mållösa minuter innan David Karlsson fick fart på målskyttet. Inom loppet av en kvart prickade han in fyra mål och såg till att Villa gick till halvtidsvila med 4-0.
Daniel Andersson ökade på hemmalagets ledning tidigt i den andra halvleken och Broberg/Söderhamn fick endast in ett mål i matchen genom Jocke Hedqvist på hörna. Under matchens sista tio minuter gjorde David Karlsson ytterligare två mål. Villa imponerade när det väl gällde och kommer bli farliga i en oviss semifinalserie i bäst av fem mot Bollnäs. Första matchen spelas på söndag och jag skulle inte bli förvånad om det skulle bli fem matcher innan ett avgörande faller.