fredag, augusti 28, 2009

Elfsborg vinner, Örgryte och Djurgården åker ut.

Omröstningen om vilket lag som vinner Allsvenskan respektive åker ut pågår för fullt på min blogg. När det återstår 6 dagar kvar innan röstningarna stängs så har 26 röstat på SM-guldsvinnarna och 22 på bottenstrids enkäten.

I båda omröstningarna är det två lag som har fått flest röster och som är i ledningen. Vi börjar med kampen om SM-Guldet.

Här tror de allra flesta hittills att Elfsborg vinner guldet. Nio personer har röstat på Boråslaget och det ger 34 % av rösterna
Utmanare är Kalmar FF som har fått sju röster och 26 %
Göteborg har fått mindre röster än väntat. Endast 4 personer tror att Blåvitt vinner och det är 15%

Helsingborg skuggar bakom med 11% av rösterna och tre röster.
Sen har AIK, Örebro SK och Övriga lag fått var sin röst och det ger 3% av rösterna.

I den andra enkäten om vilket lag som åker ut kan man lägga sin röst på mer än en kandidat Därför ser resultaten lite annorlunda ut än den första omröstningen. Här är det inte helt oväntat en stor dominans av Djurgården och Örgryte.
Av 22 avlagda röster har Djurgården fått 19 röster och det ger 86% av rösterna
Örgryte har fått 16 röster och det är 72% av rösterna.

Fyra personer tror att Hammarby åker ut och det är 18% av rösterna
Inte många alls tror att Brommapojkarna, GAIS och Övrigt lag åker ut, de har fått var sin röst och det är 4 % av rösterna.
Halmstad BK ser ut att få spela allsvensk fotboll nästa säsong om ni besökare får bestämma. Ingen har röstat på laget som nedflyttningskanditat


Sex dagar återstår av omröstningen så tveka inte att rösta på enkäterna om du inte redan har gjort det. Ju fler som deltar desto roligare.

Inga kommentarer: