onsdag, oktober 01, 2008

Besöksstatistik

Under september månad ökade antalet besökare på min blogg till den tredje bästa månaden någonsin. 1216 unika besökare blev resultatet och den är en ökning sen augusti månad med 84 personer. Med unika besökare menas att endast en dators IP räknas endast en gång/dygn som senare sparas i statistiken som jag kan följa.

Men det är långt ifrån den månad som ligger på topp. Med hela 1676 besökare är april 2008 på översta pallen. Månaden efter maj ligger på andra plats med 1502 besökare och det är nästan 300 besökare mer än september månad. Jag hade en nedgående trend under sommaren där juni sjönk till 1067 och sen blev det en liten ökning i juli 1075 och efter det så är besökantalet på stadigt uppåtgående igen.

Jag har i genomsnitt 41 besökare om dagen och 1167 per månad och det är jag nöjd med. Självklart är det kul att så många som möjligt besöker min blogg, även om jag inte jagar besökare, det ska jag inte sticka under stol med. Det blir som en liten spännande tävling månad för månad att jämföra hur antalet besökare förhåller sig gentemot varandra.

Jag vill tacka alla som tittar in på bloggen, det är extra kul när många läser det jag skriver och publicerar och tittar på mina bilder. Hoppas ni fortsätter att besöka bloggen och kommentera gärna det ni ser eller läser. Uppdatering kommer att ske som vanligt ofta med nytt läsvärd och sevärda artiklar och bilder.

Än en gång ett stort tack till er alla.

2 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

"Keep up good job" som di store grabbarna säger!

Nicke Grozdanovski sa...

Tack för det Björn. Jag gör alltid mitt bästa för mig och för dig och övriga besökare :-)