fredag, juni 29, 2012

Mattias Karlsson behåller greppet i Supertipset

Vi har kommit fram till den 14 omgången av Superettan och därmed samma omgång av Supertipset. En omgång återstår alltså innan vi har kommit exakt halvvägs. I sammandraget är det fortfarande jämt men Mattias Karlsson drygade ut sin ledning och leder nu två poäng före mig och fyra före Mats Arbring.

Mats Karlsson fick i hop fem poäng i denna omgång och han fick dem i form av en trepoängare som kom i matchen Falkenberg- Jönköping och två enpoängare som kom i matcherna Värnamo- Brommapojkarna och Hammarby- Öster. 77 poäng har han i sammandraget.

Även jag fick fem poäng i denna omgång. Precis som Mattias fall kom de som en trepoängare och två enpoängare. Min trea prickade jag in i matchen Degerfors- Trelleborg och de övriga kom i matcherna Varberg- Brage och Värnamo- Brommapojkarna. 75 poäng har jag i sammandraget.

Mats Arbring tappade sin andra plats när han bara fick in två poäng i omgången. 73 poäng har han i sammandraget och är fyra poäng efter Mattias i toppen och två poäng efter mig. De två poängen tog han i matcherna Värnamo- Brommapojkarna och Degerfors- Trelleborg.

Jörgen Anehäll har det fortsatt tungt. Han tappar även denna omgång mark då han endast fick in två poäng. De kom i matcherna Hammarby- Öster och Ängelholm- Ljungskile. I sammandraget har Jörgen 54 poäng och som synes är det många poäng upp till toppen.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mattias Karlsson         14, 1, 2, 5p
Nicke Grozdanovski    14, 1, 2, 5p
Mats Arbring               14, 0, 2, 2p
Jörgen Anehäll             14, 0, 2, 2p


Mattias Karlsson           14, 14, 35, 77p
-------------------------------------------------
Nicke Grozdanovski       14, 9, 48, 75p
Mats Arbring                  14, 13, 34, 73p
Jörgen Anehäll                14, 5, 39 54p


Inga kommentarer: