fredag, juni 15, 2012

Ledarduo toppar Supertipset

Eftersom omgång 10 inte är färdigspelad så blir det ingen redovisning av denna omgång av supertipset men resultatet hittills från den omgången som är sex matcher (av åtta) spelad ser ut så här:
Mattias Karlsson 8 poäng ( 2 trepoängare och 2 enpoängare)
Mats Arbring 8 poäng ( 2 trepoängare och 2 enpoängare)
Nicke Grozdanovski 4 poäng (4 enpoängare)
Jörgen Anehäll 2 poäng (2 enpoängare)

Dessa poäng läggs sen till i den totala tabellen som följer.

När det gäller omgång elva så ser det lite annorlunda om man ser tillbaka till omgång 10. Vi två som hittills har minst poäng i omgång 10 har flest i omgång 11 med den skillnaden att vi denna gång "bara" fick sju poäng. Det lossnade lite för Jörgen Anehäll som haft en mardrömssäsong hittills i Supertipset. Nu äntligen fick han en trea som kom i matchen Degerfors- Hammarby. Dessutom fick han in fyra poäng och dem kom i matcherna. Halmstad- Varberg, Jönköping- Värnamo, Ljungskile- Falkenberg och Öster- Assyriska. Trots denna lilla framgång ligger Jörgen fortfarande pyrt till i Supertipset sammanlagda tabell. 44 poäng har han i sammandraget och det ger han en sista plats och hela 14 poäng efter Mattias på tredje plats.

Jag själv fick sju poäng också och liksom Jörgen kom dem via en trepoängare som var matchen Trelleborg- Landskrona. Fyra enpoängare kom i matcherna, Degerfors- Hammarby, Halmstad- Varberg, Brommapojkarna- Ängelholm och Öster- Assyriska. Mina sju poäng gör att jag ligger tvåa i sammandraget med samma poäng som ledaren Mats Arbring men med mindre treor än vad han har.

Mattias Karlsson kom på tredje plats i denna omgång med fyra poäng, samtliga i form av enpoängare. De fick han i matcherna, Degerfors- Hammarby, Halmstad- Varberg, Jönköping- Värnamo och Öster-Assyriska. Det ger Mattias även en tredje plats i sammandraget med 58 poäng och därmed endast två poäng bakom ledarduon.

Mats Arbring kom sist i den elfte omgång och det är lite ovanligt. Han brukar få så bra poäng att han inte hamnar här. Men det blev så denna gång då han endast fick tre poäng. De kom i matcherna Trelleborg- Landskrona, Halmstad- Varberg och Öster- Assyriska. Trots det låga poängantalet så behåller Mats Arbring serieledningen i sammandraget med 60 poäng.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski, 11, 1, 4, 7p
Jörgen Anehäll, 11, 1, 4, 7p
Mattias Karlsson, 11, 0, 4, 4p
Mats Arbring 11, 0, 3, 3p


Mats Arbring 11, 12, 24, 60p
Nicke Grozdanovski 11, 7, 39 60p
Mattias Karlsson 11, 10, 28, 58p.
Jörgen Anehäll 11, 5, 29, 44p

Inga kommentarer: