tisdag, juni 19, 2012

Det är jämt i Supertipset

Med omgångens bägge treor i sin ägo blev Mattias Karlsson inte bara omgångens segrare utan även ledare i sammandraget. Men det är otroligt jämnt då det skiljer två poäng mellan trean och honom. Tyvärr sladdar Jörgen Anehäll efter och det börjar bli långt nu upp till tredje platsen 

Mattias Karlsson bägge treor kom i matcherna Varberg- Umeå och Brage- Brommapojkarna. Förutom dessa treor fick han även två enpoängare som kom i matcherna Värnamo- Halmstad och Ängelholm- Degerfors. Åtta poäng i denna omgång ger Mattias en sammanlagd poängskörd på 66 poäng.

Mats Arbring tog fem poäng och de kom i form av fem enpoängare som kom i matcherna Varberg- Umeå, Brage- Brommapojkarna, Värnamo- Halmstad, Ängelholm- Degerfors och Assyriska- Jönköping. Han ligger tvåa, en poäng efter Mattias med 65 inprickade poäng.

Både jag och Jörgen Anehäll fick bara fyra poäng vardera i omgången. Av de fyra hade vi tre gemensamma rätt och de kom i matcherna, Falkenberg- Trelleborg, Varberg- Umeå och Ängelholm- Degerfors. Den fjärde poängen kom för Jörgens del i matchen Assyriska- Jönköping och för min del i matchen Värnamo- Halmstad. Jag ligger i sammandraget trea med 64 poäng medan Jörgen ligger långt efter med 48 poäng.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mattias Karlsson, 12, 2, 2, 8p
Mats Arbring 12, 0, 5, 5p
Nicke Grozdanovski 12, 0, 4, 4p
Jörgen Anehäll 12, 0, 4, 4p

Mattias Karlsson 12, 12, 30, 66p
Mats Arbring 12, 12, 29 65p
Nicke Grozdanovski 12, 7, 43, 64p
Jörgen Anehäll 12, 5, 33 48p

Inga kommentarer: