lördag, juni 02, 2012

Delad ledning i Supertipset

Poängen haglar inte riktigt just för någon av oss i Supertipset. Vinner man en omgång med endast fyra poäng så är man ändå långt ifrån nöjd. Omgångens enda trea räddade mig från fullständig fiasko, den kom i matchen Halmstad- Brommapojkarna, Den sista poängen kom i matchen Öster- Varberg. Trots endast fyra poäng så tog jag mig upp på delad ledning men ligger tvåa tack vara att Mats Arbring fått in fler treor

Mats Arbring och Mattias Karlsson fick två poäng vardera och båda fick en poäng i matchen Öster- Varberg. Den andra poängen kom för Mats del i matchen Halmastad- Brommapojkarna och Mattias fick poäng i matchen Umeå- Ängelholm. I sammandrager ligger Mats etta med 49poäng och Mattias ligger trea med 46 poäng.

Jörgen Anehäll har det fortsatt tungt. En poäng bara i denna omgång och det är nu sex omgångar sen han fick en tre poängare. Poängen kom i matchen Öster- Varberg. Tyvärr ligger Jörgen klart sist med 35 poäng.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski     9, 1, 1, 4
Mats Arbring                9, 0, 2. 2
Mattias Karlsson         9, 0, 2, 2
Jörgen Anehäll             9, 0, 1, 1


Mats Arbring             9, 10, 19, 49p
Nicke Grozdanovski 9, 6, 31, 49p
Mattias Karlsson     9, 8, 22, 46
Jörgen Anehäll         9, 4, 23, 35

Inga kommentarer: