onsdag, juni 16, 2010

Michael Narkell sopade banan med oss andra

Omgång 10 av Supertipset gav Michael Narkell stora framgångar då han krossade oss alla andra. Innan omgången låg han på sista plats och började faktiskt att tappa mark till oss övriga. Men då slår han till och lämnade sista platsen efter denna fantastiska omgång då han fick hela 12 poäng. Tre trepoängare blev resultatet för honom och det var i matcherna Falkenberg- Sundsvall, Örgryte- Ängelholm, Syrianska- Assyriska. Tre enpoängare fullbordade hans triumf och de kom i matcherna Degerfors- Hammarby, Landskrona- Norrköping och Väsby- Jönköping Södra. 12 poäng gör att Michael nu har 50poäng och det ger han en tredje plats i sammandraget.

För oss övriga blev det en fruktansvärd dålig omgång. Inte en enda trea fick någon av oss in. Jag kom tvåa i omgången med tre poäng och de fick jag in som enpoängare i tre matcher nämligen Falkenberg- GIF Sundsvall, Väsby- Jönköping och Syrianska- Assyriska. De här tre poängen ger mig sammanlagt 55 poäng och en fortsatt andra plats bakom Mats Arbring.

Tack vare mindre antal treor i sammandraget kom Jörgen Anehäll på tredje plats i denna omgång trots att han fick tre poäng liksom jag. Jörgen tog poängen i matcherna Landskrona- Norrköping, Öster- Ängelholm och Ljungskile- Brage. Jörgen har nu 47 poäng och det innebär sista plats men han är trots det ändå med i kampen om titeln. Han är bara tio poäng efter Mats Arbring så ni märker att det är mycket jämt i sammandraget och varje poäng är viktig.

Serieledaren Mats Arbring hade ingen rolig omgång. Endast två inprickade poäng och de kom i matcherna Falkenberg- Sundsvall och Öster- Ängelholm. Tröst för Mats är att han behåller ledningen i sammandraget med 57 poäng och två poäng före mig.

Daniel Grozdanovski lämnade bara in tipsförslag till matchen Assyriska- Syrianska som han tyvärr missade. Det innebär att han är kvar på sina 48 poäng och fjärde platsen i sammandraget men bara nio poäng upp till Mats.

Här kommer tabellen i aktuell omgång och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Michael Narkell 10. 3,3 12p
Nicke Grozdanovski 10, 0, 3, 3p
Jörgen Anehäll 10, 0, 3, 3p
Mats Arbring 10 0, 2, 2p
Daniel Grozdanovski 10, 0,0 0p

Mats Arbring 10, 12, 21, 57p
-----------------------------
Nicke Grozdanovski 10, 10, 25, 55
Michael Narkell 10, 8, 26, 50
Daniel Grozdanovski 10, 9, 21 48
Jörgen Anehäll 10, 6, 29, 47

Inga kommentarer: