fredag, juni 25, 2010

Daniel Grozdanovskis rekordomgång ger honom en andraplats i sammandraget

Supertipset har nu snart kommit halvägs då 12 tipsomgångar har avverkats. Här redovisas två omgångar nämligen den 11:e och 12.e.

Daniel Grozdanovski slog poängrekord i en enskild omgång när han i omgång 11 fick in hela 14 poäng och det har ingen lyckats med tidigare. 12 har varit rekordet innan och så sent som omgången innan fick Michael Narkell 12 poäng och jag fick det i premiären. För Daniels del så blev det en gruvlig revansch efter hans miss i förra omgången då han lämnade in tips enbart för en match och missade den och således fick noll poäng. I denna omgång fick han in hela fyra treor nämligen i matchen Norrköping- Örgryte, Trollhättan- Falkenberg, Brage- Syrianska och Jönköping södra- Degerfors. Han krönte rekordskörden med två en poängare. De kom i matcherna Väsby- Öster och Assyriska- Landskrona. Omgång 12 blev lite sämre för Daniel då han fick in fyra poäng, samtliga var enpoängare och de kom i matcherna Ljungskile- Jönköping, Degerfors- Väsby, Syrianska- Hammarby och Landskrona- Brage. 14+4 är lika med 18 poäng och det innebär i sammandraget att han nu har 66 poäng och klättrar upp på andra platsen fempoäng bakom serieledaren Mats Arbring.

Michael Narkell fick in sju poäng i omgång 11 och det var via två treor nämligen Trollhättan- Falkenberg och Jönköping- Degerfors och en enpoängare, Väsby- Öster. Tyvärr glömde han lämna in tipset till omgång 12 så det blev tyvärr noll poäng för honom. Sju poäng ger han sammanlagt 57p.

Mats Arbring släpper inte taget om första platsen i sammadraget. I omgång 11 fick han fem poäng och i omgång 12 nio poäng. Men vi börjar med den 11 omgången där han fick in en trea i matchen Jönköping- Degerfors och två enpoängare i matcherna Norrköping- Örgryte och Brage- Syrianska. Den senaste omgången gav även där bara en trea och det var i matchen Landskrona- Brage. Men däremot fick han in hela sex enpoängare och eftersom alla poäng är viktiga så är det värdefullt att få in dem i sin poängskörd. De sex matcherna var Falkenberg- Norrköping, Ängelholm- Trollhättan, Ljungskile-Jönköping, Degerfors- Väsby, Syrianska- Hammarby och Örgryte- Assyriska. 5+9 ger 14 poäng och sammanlagt 71 poäng och forsatt ledning.

När det gäller mig så är det inte speciellt bra. På dessa två omgångar har jag fått bara åtta poäng sammanlagt och det håller inte om jag vill vara med och tampas om titeln. Det innebar att jag tappade min andra plats till brorsan och tappade gentemot Mats Arbring i toppen. I omgång 11 fick jag in en trea i allafall och det var i matchen Trollhättan- Falkenberg. Sen en poäng i matchen Assyriska- Landskrona. I omgång 12 fick jag ingen trea men väl fyra enpoängare och det var i matcherna Falkenberg-Norrköping, Öster-Sundsvall, Degerfors- Väsby och Syrianska- Hammarby. Åtta poäng ger sammanlagt 63 poäng.

Jörgen Anehäll fick tre poäng i omgång elva och sju poäng i omgång 12. I den 11 omgången gavs tre poäng genom tre enpoängare och det var i matcherna Trollhättan- Falkenberg, Brage- Syrianska och Assyriska- Landskrona. Jörgen har förtvivlat svårt att få in rätt resultat i matcherna. Hittills har det bara blivit sex treor därför blev han säkert glad när han fick in en trea i omgång 12 och det var i matchen Ljungskile- Jönköping Södra. Sen fick han i samma omgång in fyra ettor och det var i matcherna Falkenberg- Norrköping, Ängelholm- Trollhättan, Degerfors- Väsby och Landskrona- Brage. 3+7 ger 10 och sammanlagt har nu Jörgen 57 poäng.

Den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring 12, 14, 29, 71p
-----------------------------
Daniel Grozdanovski 10,13,27 66p
Nicke Grozdanovski 12, 11, 30, 63p
Michael Narkell 10, 10, 27, 57p
Jörgen Anehäll 10, 7, 36, 57

Inga kommentarer: