torsdag, juni 03, 2010

Äntligen dags för match igen för Johansfors

Det har snart gått en och en halv vecka sen Johansfors mötte Lenhovda på bortaplan. Sen blev matchen mot Flygsfors/Gadderås hemma inställd förra fredagen på grund av att våra gäster inte fick ihop tillräckligt med spelare. Därför känns det extra skönt att det är dags för match igen i morgon borta mot Alsjöholm. Efter 2-3 förlusten borta mot Lenhovda, som för övrigt var JIF:s första förlust i serien, tog jag mig en pratstund med den assisterade tränaren Daniel Grozdanovski om hans syn om den senaste matchen och inför kommande mot Alsjöholm IF.

1. Första förlusten kom mot Lenhovda, Hur är din syn på matchen?
Med tanke på att det var en Div 6 match så var det en bra helt okey div 6 fight. Första halvlek är Lenhovdas. Vi gör en dålig prestation i första. Sista kvarten av första kommer vi in i matchen. I andra vänder vi på steken och leder med 2-1 och har momentumet i matchen. Men Lenhovda kämpar ner oss sista kvarten och gör 2 mål och vinner. Vi vek ner oss i slutet.

2. Vilka va orsakerna enligt dig att vi förlorade?
För många dåliga perioder i matchen.

3. Var resultatet rättvist eller skulle vi haft en pinne eller tre?
Enligt mitt tycke så tycker jag vi skulle haft iallafall 1 pinne.

4. Vilka spelare vill du plussa för?
Henke Nordström, Henrik Ahlström och Adam Wellrup

5. Hade vi några ytterligare spelare borta inför matchen?
Ett par stycken

6. Vad ska ni ta med er från denna förlust till nästa match mot Alsjöholm?
Finns inte mycket. Bara att bryta ner sig och komma tillbaka.

7. Vilka gjorde målen för Johansfors och hur gick de till?
1-1 målet Adam Wellrup. Som skjuter enkelt/distinkt bollen i mål.
2-1 Oskar Ahlström Distansskott med yttersida som målvakten missbedömer och bollen går i öppet mål.

8. Inför matchen mot Alsjöholm. kommer ni att ha en annorlunda uppladdning inför matchen eller kommer ni att köra som vanligt?
Vi får se!

9. Självklart blir man besviken när man förlorar men fanns det något positivt i matchen som du var nöjd med?
Det finns det alltid. Starkt efter den dåliga första halvleken att komma tillbaka in i matchen.

10. Här är ordet fritt att lämna synpunkter på matchen som jag inte har berört.
Vi tar revansch på Lenhovda till hösten hemma på IP.