måndag, oktober 01, 2007

Veckans lag

Denna vecka får två lag dela på äran att bli veckans lag på bloggen. Två lag som har vunnit var sin tung titel de senaste dagarna.

Kalmar FF tog sin tredje titel i Svenska cupen i fotboll när man i torsdags slog IFK Göteborg i finalen med klara 3-0. Senaste gången Kalmar FF vann cupen var 1987 och första gången 1981. Kalmar är dessutom i allra högsta grad med i guldstriden i allsvenskan så man kan vinna dubbeln i år. I finalen i torsdags vann laget helt rättvist och nu väntar Europaspel nästa år för smålänningarna.

Tyskland vann och försvarade guldet från 2003 när man i går slog Brasilien med 2-0 i dam VM i Kina. Att tyskorna är värdiga mästarinnor visar om inte annat den fenomenala målskillnaden 21-0 på sju matcher. Man tappade bara en poäng när Tyskland mötte England i gruppspelet och det blev 0-0. Värdiga mästarinnor alltså och värdiga som veckans lag på min blogg.

Veckans lag: V39: Kalmar FF och Tyskland damlandslag i fotboll

5 kommentarer:

Mats sa...

Protest.
Veckans två lag är självklart IK Brage och Dalkurd. Dalkurd satte nytt rekord för division fyra med 126 gjorda mål på 22 matcher.

Nicke Grozdanovski sa...

Då får Brage och kurderna från Dalarna Dalkurd vara veckans lag på den inofficella listan :-)

Mats sa...

Inte säga kurderna om dem. Vilka fördomar. De har en härlig blandning av olika ursprung.
Ungefär som att kalla Helsingborg för afrikanerna från Skåne.

Nicke Grozdanovski sa...

jag tänkte på namnet Dalkurd. Det var ett skämt o inga fördomar alls.

Anonym sa...

www.laget.se/dalkurd där har du en länk till deras hemsida=)
o föresrten dom slog itne bara rekord i division 4..utan division 4 och uppåt:) i hela sverige och sveriges historia sen fotboll har spelats i sverige=)