onsdag, oktober 24, 2007

Kalmar frustration

Det pyr i Kalmar FF lägret och bland deras fans trots att laget har chans på SM-guld på söndag. Nomineringarna till fotbollsgalan om några veckor släpptes för några dagar sedan. Man nominerar i olika kategorier som årets målvakt, försvarare, mittfältare, forward och nykomling. Sen tillkommer fler kategorier som inte nomineras på förhand som t ex årets tränare och årets lag. Det är fyra spelare nominerade i varje kategori. Det som irriterar Kalmar är att ingen Kalmar spelare är nominerad till någon av kategorierna trots att laget gjort en bra säsong och är Svenska cup mästare.

Trots att jag inte är någon Kalmar supporter så kan jag inget annat säga att jag tycker de har rätt. Kalmar FF är ett bra lag så visst borde en eller flera spelare vara nominerad till någon av kategorierna. Jag tänker på någon av bröderna Elm, Viktor eller Rasmus som borde vara med i kategorin Årets Mittfältare eller årets nykomling. Brassen Cecar Santin har varit en målfarlig forward som gjort 11 mål hittills under säsongen och han borde vara med bland årets anfallare. Det var bara några exempel.

För övrig är två Bajare nominerade. Sebastian Eguren som bästa mittfältare och Sebastian Castro- Tello som årets nykomling.

1 kommentar:

Mats sa...

Håller inte med.

Vilken av årets back nomineringarna skulle Rosengren peta?
Vilken anfallare skulle Cesar peta?
Rasmus Elm räknas inte som nykomling då han deltog i 23 matcher förra säsongen mot 5 tillåtna.
Nanne blir nog nominerad till årets tränare.