tisdag, maj 04, 2010

Poängfattig omgång

Ingen av oss tippare rosade marknaden precis i omgång fyra där två fempoängare blev de högsta resultatet. Det var Mats Arbring och jag som skrapade ihop dessa poäng. Det gick inte att skilja oss åt när det gäller antalet treor eller ettor så då får vi gå och skilja oss via alfabetet istället och där kommer efter en snabbkoll Mats före Nicke. Men detta är bara akademisk betydelse för denna omgång.

Mats fick in en av omgångens treor när han prickade in rätt resultat i matchen mellan Ljungskile- Falkenberg. De övriga poängen tog han i matcherna mellan Jönköping Södra- Trollhättan och Väsby- GIF Sundsvall. Även om han givetvis inte är helt nöjd med detta så är Mats med i toppstriden då fem poäng ger honom sammanlagt en andra plats med 23 poäng.

Jag fick in samma en poängare som Mats, nämligen Jönköping- Trollhättan och Väsby-Sundsvall. Det som skilde oss åt var den match som vi prickade in rätt resultat i. Jag fick den i matchen mellan Degerfors- Ängelholm där jag tippade 1-0 och det blev det och dessutom var jag den enda som fick poäng i den matchen. Jag behåller ledningen sammanlagt med 24 poäng men det skiljer bara en poäng till Mats.

Michael Narkell fick bara tre poäng med det räckte till en tredje plats. Han fick ingen trea men tre inprickade enpoängare och det var i matcherna Jönköping- Trollhättan, Ljungskile- Falkenberg och som enda tippare få poäng i matchen Brage- Assyriska. Michael ligger trea sammanlagt med 21 poäng.

Jörgen Anehäll är inte i form just nu. I omgång tre blev det tre poäng och nu endast två. De två poängen tog han i matcherna Jönköping- Trollhättan och Ljungskile- Falkenberg. Tyvärr för Jörgens del ligger han sist i sammandraget med 14 poäng där han har fått in endast en trea och hela 11 enpoängare sammanlagt och han har fyra poäng upp till Daniel på fjärde platsen. Men det är bara att komma igen för Jörgen.

En poäng blev det för Daniel och det är han givetvis inte alls nöjd med. Fyra poäng på de senaste två omgångar gör att han tappar i sammandraget där han har 18 poäng just nu. Den poäng han tog var i matchen Jönköping- Trollhättan. Men liksom fallet är med Jörgen så lär brorsan komma igen. Det är långt kvar av tipsmästerskapet.

Här kommer tabellen efter 4 omgångar och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng

Mats Arbring 4, 3, 2, 5p
Nicke Grozdanovski 4, 3, 2, 5p
Michael Narkell 4, 0, 3, 3p
Jörgen Anehäll 4, 0, 2, 2p
Daniel Grozdanovski 4, 0, 1, 1p

Nicke Grozdanovski 4, 5, 9, 24p
------------------------------------
Mats Arbring 4, 5, 8, 23p
Michael Narkell 4, 4, 9, 21p
Daniel Grozdanovski 4, 3, 9, 18p
Jörgen Anehäll 4, 1, 11, 14p

1 kommentar:

Mats sa...

Och nästa omgång börjar redan ikväll.
Synd att Assyriska kvitterade på övertid mot Brage.