lördag, maj 15, 2010

Jörgen Anehäll tog ett skutt uppåt i sammandraget

Supertipset rullar sakta men säkert vidare och vi har nått den sjätte omgången av 30. Något försenad kommer här redovisningen av denna omgång.

I denna omgång var det Jörgen Anehäll som blev vinnare då han prickade 10 poäng och det är hans bästa insats någonsin. Två treor fick han in och det var i matcherna Jönköping- Assyriska och Ljungskile- Sundsvall. Ytterligare poäng tog han i matcherna Degerfors- Trollhättan, Öster- Örgryte, Väsby- Norrköping och Landskrona- Falkenberg. 10 poäng ger Jörgen 31 poäng i sammandraget och i och med att han ligger trea sammanlagt är han med definitivt i kampen om topplaceringarna.

Mats Arbring är den som just nu är bäst av oss i sammandraget. Hans nio poäng gör att han nu har 39 poäng sammanlagt och han utökar sin totala ledning. Liksom Jörgen fick han två treor när han prickade in rätt resultat i matcherna Ljungskile- Sundsvall och Landskrona- Falkenberg. Rätt tecken som ger en poäng tog han i matcherna Degerfors- Trollhättan, Öster- Örgryte och Väsby- Norrköping.

Jag själv tog en tredje plats i denna omgång med sex poäng. En trea i matchen Degerfors- Trollhättan och tre enpoängare i matcherna Öster-Örgryte, Väsby- Norrköping och slutligen Landskrona- Falkenberg. Sex poäng ger mig 34 poäng sammanlagt och det är fem poäng efter Mats i täten.

Michael Narkell skrapade ihop fem poäng och det var fem enpoängare som gav honom denna poängutdelning. Öster- Örgryte, Jönköping- Assyriska, Väsby- Norrköping, Ljungskile- Sundsvall och Landskrona- Falkenberg. Imponerande ändå att ta poäng i fem matcher av åtta även om han inte fick in någon trea denna gång. 29 poäng har Michael i sammandraget och det ger honom sista platsen förnärvarande. 10 poäng efter Mats.

Daniel Grozdanovski kom sist i denna omgång med endast tre poäng och det kan han inte vara nöjd med. Ingen trea denna gång men väl tre enpoängare. De kom i matcherna Jönköping- Assyriska, Väsby- Norrköping och Landskrona- Falkenberg. Tre poäng ger honom 29 poäng
samma som Michael men tack vare fler treor så ligger han fyra i sammandraget.

Här kommer tabellen efter 5 omgångar och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Jörgen Anehäll 6, 2, 4, 10p
Mats Arbring 6, 2, 3, 9p
Nicke Grozdanovski 6, 1, 3, 6p
Michael Narkell 6, 0, 5, 5p
Daniel Grozdanovski 6, 0, 3, 3p

Mats Arbring: 6, 8, 15, 39p
-----------------------------
Nicke Grozdanovski 6, 7, 13, 34p
Jörgen Anehäll 6, 4, 19, 31p
Daniel Grozdanovski 6, 5, 14, 29p
Michael Narkell 6, 4, 17, 29p

Inga kommentarer: